Πως διακοσμούμε και προστατεύουμε επιφάνειες βαμμένες με Chalk Paint.H Αναστασία (28 Art Center) και ο Στράτος

(www.smirniopoulos.gr) μας εξηγούν πως μπορούμε να προστατεύσουμε την επιφάνεια των επίπλων που έχουμε αναμορφώσει με CHALK PAINT. Αυτό το βήμα στην αναπαλαίωση είναι SOS καθώς κάθε έπιπλο που βάφεται με χρώμα κιμωλίας πρέπει να περαστεί με βερνίκι προστασίας ώστε να το χρησιμοποιούμε χωρίς να αλλοιώνεται το χρώμα ή να λερώνεται η επιφάνειά του.

Το ιδανικό βερνίκι για αυτή τη δουλειά είναι το WAX FINISH της Polyvine, το αγαπημένο προϊόν των DIYers σε όλον τον κόσμο, γιατί χαρίζει το βελούδινο φινίρισμα κεριού, χωρίς καθόλου κόπο!

Μάλιστα επειδή το
WAX FINISH διατίθεται εκτός από διάφανο και σε έξι αποχρώσεις: μαύρο, λευκό, μπλε, οξιά, καρυδιά και πράσινο, μπορούμε όχι μόνο να προστατεύσουμε αλλά και να διακοσμήσουμε την επιφάνεια των επίπλων μας.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως εφαρμόζεται το βερνίκι, πως αναμειγνύονται οι αποχρώσεις του και πως μέσα σε λίγα λεπτά χαρίζει παλιά όψη σε ένα λευκό έπιπλο βαμμένο με
Chalk Paint.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ρινική συμφόρηση: 7 φυσικοί τρόποι για να την αντιμετωπίσουμε

Η μπουκωμένη μύτη βασανίζει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων ειδικά το χειμώνα λόγω των ιώσεων που κυκλοφορούν. Μάλιστα, το πρόβλημα μπορεί...