Το Πάστωμα Των Ψαριών(ΒΙΝΤΕΟ)




Το πάστωμα, είναι μία από τις παλαιότερες μεθόδους συντήρησης τροφίμων

Θα έλεγε δε κανείς πως είναι μια τέχνη, μια επιστήμη. Η διαδικασία του παστώματος ψαριών επηρεάζεται από
τις καιρικές συνθήκες, το μέγεθος και τα είδη των ψαριών από την ποιότητα του αλατιού που χρησιμοποιούμε.
Για το λόγο αυτό, η εμπειρία είναι απαραίτητη για την προσαρμογή στη διαδικασία που περιγράφεται εδώ για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Ξεκινήστε με αλάτισμα μικρών και πολλών διαφορετικών ποικιλιών ψαριών.
Με το αλάτισμα μικρών ποσοτήτων ψαριών, θα μάθετε πόσος χρόνος απαιτείται για το κάθε βήμα. Τα παστά ψάρια, εάν είναι κατάλληλα προστατευμένα από την υπερβολική υγρασία, δεν θα χαλάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τα επτά tips για να αντιμετωπίσεις τη μελαγχολία μετά τις διακοπές

Δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα χωρίς να σκεφτείς “τέτοια ώρα πριν μια εβδομάδα έκανα τα μπάνια μου στη παραλία” “τέτοια ώρα έβγαινα β...