Πώς θα αφαιρέσεις εύκολα το κιτρίνισμα από τα νύχια με απλά υλικάΤα καθαρά και καλοσχηματισμένα νύχια αποτελούν την τελική πινελιά στην εμφάνιση σας, μιας και κερδίζουν τις εντυπώσεις με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε και ένα φινετσάτο ρούχο, για το λόγο αυτό απαιτούν τακτική φροντίδα και περιποίηση.


Τι συμβαίνει όμως, όταν η φυσική και υγιής τους όψη αλλάζει και τη θέση της παίρνουν κίτρινοι «λεκέδες»;


Ο παράγοντας που επηρεάζει την εικόνα τους τις περισσότερες φορές είναι η χρήση του μανό για μεγάλο χρονικό διάστημα (αρκεί να σκεφτείτε ότι οι γυναίκες ανανεώνουμε το χρώμα στα νύχια μας κάθε περίπου 20 ημέρες, χωρίς να τους δίνουμε την ευκαιρία να «αναπνεύσουν») και μάλιστα ενός όχι και τόσο ποιοτικού προϊόντος.

Επιπλέον, τα κίτρινα αυτά σημάδια επάνω στα νύχια που μοιάζουν με λεκέδες,
είναι πιθανό να δημιουργούνται και εξαιτίας του τόνου που έχει το μανό. Οσο πιο σκούρο είναι αυτό το προϊόν, τόσο πιο εύκολα το χρώμα του και οι χημικές του ουσίες απορροφώνται από την πορώδη επιφάνεια του νυχιού και προκαλούν οξείδωση, αλλοιώνοντας το χρώμα του.

Πηγή: Πώς θα αφαιρέσεις εύκολα το κιτρίνισμα από τα νύχια με απλά υλικά | iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μένετε στο 1ο Όροφο; Έτσι θα Προφυλάξετε το Σπίτι σας από τους Κλέφτες!

Υπάρχουν κάποιοι τυπικοί κανόνες για να προστατέψετε το σπίτι σας από κλέφτες. Εμείς αυτή τη φορά δεν θα σας πούμε αυτούς τους τυπικούς κ...