5+1 Μυστικά ,από μία Επαγγελματία μασέρ, που θα σας Κάνουν Αστέρι στο Μασάζ! Mε το 5ο θα σας λατρέψουν!

 
Ένα χαλαρωτικό μασάζ δεν απαιτεί τη χρήση ειδικών μεθόδων, και μπορείτε εύκολα να το κάνετε με τις συμβουλές που σας παραθέτουμε. Για αρχή ρυθμίστε μια άνετη θερμοκρασία

το δωμάτιο δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ κρύο. Λάβετε υπόψη το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του μασάζ το σώμα δροσίζεται. Το μασάζ θα πρέπει να γίνεται σε μια σκληρή επιφάνεια, να επικεντρώνεται στο λαιμό, τους ώμους και την πλάτη.
1.Ξεκινήστε με ένα ελαφρύ μασάζ σε μεγάλη επιφάνεια. Η κίνηση θα πρέπει να γίνεται από τους ώμους προς τη μέση και την πλάτη, με την κίνηση στους ώμους να είναι πιο έντονη, αλλά σε αυτό το στάδιο να είναι ακόμα απαλή.

2.Το μασάζ γίνεται σε όλη την επιφάνεια της παλάμης, και μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε ελαφρώς περισσότερη δύναμη.
3.Μπορεί να γίνει ξεχωριστό μασάζ στους ώμους, καθώς συχνά υποφέρουν από την καθιστική ζωή. Απλά αυξήστε το μασάζ σε αυτά τα σημεία. Μπορείτε να εφαρμόσετε τις τεχνικές του βελονισμού, της απαλής πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία σε αυτή την περιοχή.


4.In no case can not massage the area of ​​the spine. When grinding is necessary to move along the length of the back muscle fibers.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνετε μασάζ στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης. Οι κινήσεις πρέπει να γίνονται κατά μήκος των μυϊκών ινών της πλάτης.
5.All kinds of massage limbs begin with light strokes warming. If there are problem areas where localized pain, they should turn to massage by pressure pads big fingers (first one calf, and then the other).

Το μασάζ στα άκρα πρέπει να ξεκινούν με ελαφριά χτυπήματα για ζέσταμα. Αν υπάρχουν προβληματικές περιοχές όπου εντοπίζεται πόνος, θα τότε ασκήστε πίεση με τους αντίχειρες.
6.Για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπο: το μασάζ γίνεται προς την κατεύθυνση των μυϊκών ινών, αργά, ρυθμικά και ανώδυνα. Απαλά πιέστε προς τα οστά του προσώπου.

Πείτε μας τις σκέψεις, σας αφήνοντας ένα σχόλιο.

Credit: Adme

Πηγή: Fanpage.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μένετε στο 1ο Όροφο; Έτσι θα Προφυλάξετε το Σπίτι σας από τους Κλέφτες!

Υπάρχουν κάποιοι τυπικοί κανόνες για να προστατέψετε το σπίτι σας από κλέφτες. Εμείς αυτή τη φορά δεν θα σας πούμε αυτούς τους τυπικούς κ...