Πως να σπάσεις έναν κωδικό στο Facebook σε 9 βήματα!

Προφανώς το να σπάσεις τον κωδικό στο Facebook από κάποιον άλλο δεν είναι και ότι καλύτερο, μιας και θεωρείται παραβίαση της προσωπικής του ζωής και σίγουρα δεν θα σου άρεσε καθόλου αν σου έκαναν κάτι ανάλογο.Βέβαια, γνωρίζοντας το πως μπορείς να hackarεις έναν λογαριασμό για να αποκτήσεις πρόσβαση, μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις να προστατεύεις και τον δικό σου. Κάπως έτσι είχαμε δει και το Πως να ξεκλειδώσεις ένα android που έχει μοτίβο ξεκλειδώματος.

Δεν είναι απαραίτητο να το εφαρμόσεις από ζήλια και περιέργεια για την σχέση σου, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποια στιγμή όπου έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου ή έχεις μπλοκάρει το προφίλ σου.

Για όποιο λόγο όμως κι αν θέλεις να μάθεις το πως μπορείς να το πετύχεις, μπορείς να δεις στην συνέχεια 10 απλά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις!


Ο πιο εύκολος τρόπος για να σπάσεις κωδικό στο Facebook!


1. Βρες το email για να κάνεις επαναφορά κωδικού πρόσβασης


Το πρώτο και βασικότερο βήμα είναι να γνωρίζεις το email που χρησιμοποιείται για τον συγκεκριμένο λογαριασμό και να έχεις 3 κοινούς φίλους με αυτό το άτομο, οι οποίοι να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Αν δεν γνωρίζεις το email και είσαι τυχερός, μπορείς να το βρεις και στις πληροφορίες του προφίλ του.
2. Επέλεξε το «Ξέχασα τον κωδικό μου»


Στην συνέχεια και αφού βρεις το email, θα πρέπει να αποσυνδεθείς από οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό και να πατήσεις το Ξέχασα τον κωδικό μου.
3. Βάλε το email


Στην επόμενη σελίδα που θα σου εμφανίσει, θα πρέπει να βάλεις το email που βρήκες και να πατήσεις αναζήτηση, ώστε να βρει το προφίλ που ψάχνεις.

4. Επέλεξε ότι δεν έχεις πλέον πρόσβαση


Όλοι μας για λόγους ασφαλείας συνδέουμε ακόμη ένα email στο account μας ή ακόμη και τον αριθμό του κινητού μας. Προφανώς, θέλεις να καταργήσεις τις ειδοποιήσεις που μπορεί να σταλούν, για να έχεις εσύ τον έλεγχο. Οπότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ότι δεν έχεις πλέον πρόσβαση σε αυτά.
5. Δώσε ένα δικό σου emailΕφόσον θα έχεις διαγράψει τους άλλους τρόπους εισόδου, θα πρέπει να δώσεις ένα δικό σου email, το οποίο φυσικά δεν θα είναι αυτό που χρησιμοποιείς στο Facebook.
6. Γράψε το κείμενο ασφαλείας

7. Επέλεξε να σε βοηθήσουν οι φίλοι σου


Και εδώ ερχόμαστε σε αυτό που ανέφερα και στην αρχή, όπου θα χρειαστείς τρία άτομα τα οποία είναι φίλοι και του συγκεκριμένου ατόμου. Αυτό βέβαια θα χρειαστεί να το κάνεις σε περίπτωση που δεν μπορείς να απατήσεις στην ερώτηση ασφαλείας του λογαριασμού.
8. Διάλεξε τρία άτομα


Επιλέγοντας τους, το Facebook θα τους στείλει έναν κωδικό ανάκτησης του λογαριασμού. Έπειτα, μόλις λάβουν τον κωδικό, θα πρέπει να στον στείλουν για να μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις.
9. Κάνε επαναφορά του κωδικού πρόσβασης


Τέλος, βάλε τους κωδικούς που σου έστειλαν οι φίλοι σου και κάνε επαναφορά κωδικού για να μπορέσεις να μπεις στο προφίλ.
instabam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...