Ακμή: Σβήσε τα σημάδια στο πρόσωπο – 4 θαυματουργά tips

Η ακμή είναι ένα από τα δερματικά προβλήματα πουαντιμετωπίζουν εκατοντάδες γυναίκες, ιδιαίτερα κατά την εφηβεία τους.

Επηρεάζει όχι μόνο τη σωματική σου υγεία και εικόνα, αλλά και την ψυχολογική σου κατάσταση, αφού τα σπυράκια που εμφανίζονται είναι τόσο ενοχλητικά και αντιαισθητικά που μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και τάση απομόνωσης σε έναν άνθρωπο, λόγω της δυσκολίας του να αποδεχτεί το πρόβλημα αλλά και να γίνει αποδεκτός από το περιβάλλον του.


Είναι έτσι πολύ σημαντικό να καταφέρεις να απαλλαγείς από οποιαδήποτε σημάδια σου αφήνει με το χρόνο αυτή η πάθηση και να αποκτήσεις και πάλι λεία και λαμπερή επιδερμίδα, όπως παλιά.
Βάλε τέλος στην κακή συνήθεια με τα χέρια σου, που διαρκώς αγγίζουν το πρόσωπο σου, ειδικά όταν αυτό συμβαίνει για να «σπάσεις» κάποιο από τα σπυράκια που βρίσκεται εκεί. Με τα χέρια μεταφέρεις χιλιάδες μικρόβια που μολύνουν την επιδερμίδα σου παραπάνω και είναι δυνατόν να δημιουργηθούν έτσι περισσότερα σπυράκια ή ουλές.


Η καλύτερη βιταμίνη που γίνεται ο σύμμαχος σου κατά των σημαδιών της ακμής είναι η Βιταμίνη C, καθώς είναι ιδανική για την κυτταρική λειτουργία και καταπολεμάει τις μολύνσεις.


Χρησιμοποίησε προληπτικά ενυδατικές μάσκες προσώπου για να περιορίσεις το ενδεχόμενο της δημιουργίας ουλών στο δέρμα.
Βασίσου στην επουλωτική δράση της αλόης και χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.


bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...