10 Λόγοι που το Κερί Αυτοκινήτου θα Γίνει ο Καλύτερός σας Φίλος Μέσα στο ΣπίτιΠροστατέψτε τις μεταλλικές επιφάνειες στο σπίτι σας περνώντας από πάνω λίγο κερί αυτοκινήτου.
Καθαρίστε τους καθρέφτες σας εύκολα και γρήγορα με κερί.
Αν θέλετε να μαλακώσετε τα συρτάρια στο σπίτι σας αλλά και τα τραχιά εργαλεία, τότε χρησιμοποιήστε κερί.


Το κερί αυτοκινήτου έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προστατεύει το χρώμα, να μαλακώνει τυχόν γρατσουνιές και να δίνει λάμψη σε μεταλλικές επιφάνειες. Για ποιο λόγο λοιπόν να περιορίσετε τη χρήση του μόνο στα αυτοκίνητα;

Ψάξαμε και βρήκαμε πολλές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε το κερί και σε άλλα σημεία μέσα στο σπίτι.

Μπορείτε να το βρείτε είτε σε υγρή μορφή είτε σε μορφή στερεής πάστας. Όπως και να είναι το κερί σας ο τρόπος χρήσης δεν διαφέρει. Βάλτε λίγη ποσότητα σε ένα βαμβακερό πανάκι και ξεκινήστε το καθάρισμα.

Απομακρύντε βρωμιά και σκόνη Αν ο κάδος απορριμάτων στο σπίτι σας είναι μεταλλικός τότε με λίγο κερί αυτοκινήτου θα τον κάνετε να λάμψει από καθαριότητα. Χρησιμοποιήστε το κερί και σε καθρέφτες για να τους κάνετε λαμπίκο.


Μαλακώστε γρατσουνιές Αν έχετε κάποιες συσκευές που έχουν χτυπηθεί ή γρατσουνιστεί, δοκιμάστε να περάσετε από πάνω λίγο κερί με ένα πανάκι. Αμέσως οι γρατσουνιές θα μαλακώσουν και κάποιες από αυτές θα εξαφανιστούν. Αυτό το κολπάκι ισχύει και για γρατσουνιές σε CD και DVD.


Οι γρατσουνιές από τα CD σας θα φύγουν αν τις τρίψετε ελαφρώς με λίγο κερί αυτοκινήτου.

Λιμάρετε τα εργαλεία σας Το κερί έχει την ικανότητα να κάνει τα εργαλεία πιο κοφτερά. Βάλτε κερί σε ψαλίδια ή σε εργαλεία κηπουρικής και θα εκπλαγείτε από το πόσο πιο λειτουργικά θα γίνουν.


Προστατέψτε μεταλλικές επιφάνειες Τα γραμματοκιβώτια, τα πόμολα και άλλες μεταλλικές επιφάνειες με τις οποίες έρχεστε συνεχώς σε επαφή μπορούν να ανανεωθούν και να αποκτήσουν και πάλι τη χαμένη τους λάμψη με λίγο κερί.

Διώξτε τις δαχτυλιές Οι μεταλλικές συσκευές συνήθως είναι γεμάτες με δακτυλικά αποτυπώματα. Για να τις καθαρίσετε περάστε τις από πάνω με κερί αυτοκινήτου.


Οι ανοξείδωτες επιφάνειες γεμίζουν συνήθως εύκολα με αποτυπώματα και δαχτυλιές. Διώξτε τα όλα με λίγο κερί.

Διώξτε τη μούχλα Απλώστε κερί σε επιφάνειες που έρχονται συχνά σε επαφή με νερό. Το κερί θα λειτουργήσει ως προστατευτικό στρώμα και θα εμποδίσει τη δημιουργία μούχλας. 

Μαλακώστε τα συρτάρια σας Αν έχετε κάποια συρτάρια στο σπίτι που ανοιγοκλείνουν δύσκολα, τότε με λίγο κερί θα μπορέσετε να βελτιώσετε το πρόβλημα. Το ίδιο κόλπο ισχύει για παράθυρα και πόρτες που ανοίγουν με δυσκολία ή τρίζουν.

Δώστε λάμψη στις βρύσες Οι βρύσες είναι από τις επιφάνειες στο μπάνιο και την κουζίνα που λερώνονται πολύ εύκολα. Καθαρίστε τις με κερί και δώστε τους έξτρα λάμψη.

Έτσι θα Καθαρίστε Αποτελεσματικά τα Άλατα από τα πιο Βρώμικα Σημεία


Κάντε τις βρύσες να λάμψουν χρησιμοποιώντας ένα πανάκι και κερί αυτοκινήτου.

Καθαρίστε τους καθρέφτες Αν οι καθρέφτες σας έχουν θολώσει και δεν μπορείτε εύκολα να τους καθαρίσετε με άλλο απορρυπαντικό, προτιμήστε το κερί αυτοκινήτου.

Καθρέφτης: Δείτε το Αντρικό Προϊόν που θα τον Κάνει να Λάμψει!

Προστατέψτε το αυτοκίνητό σας από σημάδια Αν θέλετε να κολλήσετε κάποιο αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο ή και στο σπίτι σας, τότε απλώστε πρώτα μια στρώση με κερί και στη συνέχεια βάλτε εκεί το αυτοκόλλητό σας. Το κερί θα βοηθήσει στο να μη μείνει σημάδι όταν μετά από καιρό θελήσετε να αφαιρέσετε το αυτοκόλλητο.

http://spirossoulis.com/tips-10-logoi-pou-to-keri-auokinitou-tha-ginei-o-kalyteros-sas-filos-mesa-sto-spiti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...