10 φανταστικές ιδέες για παιδικά κρεβάτια
Ετοιμάζεστε για τη μεγάλη μετάβαση του παιδιού από το μικρό, σε ένα μεγαλύτερο κρεβάτι; Μήπως ήρθε η ώρα τα δύο παιδιά σας να μοιραστούν μια κουκέτα; Ίσως απλά είναι καιρός για μια ριζική ανανέωση στο παιδικό δωμάτιο; Ακόμα και τίποτα να μην ισχύει από όλα αυτά, το μόνο βέβαιο είναι πως μόλις δείτε τα παρακάτω παιδικά κρεβάτια, θα θέλετε να επιστρέψετε στην παιδική σας ηλικία!
Κρεβάτι-σπιτάκιΜία όμορφη και απλή λύση για το δωμάτιο του μικρού αγοριού, το οποίο μόλις αποχαιρέτησε την κούνια του για ένα μεγαλύτερη κρεβάτι.
Κρεβάτι στο πάτωμαΤο υπέροχο αυτό παιδικό δωμάτιο, και δη το κρεβάτι, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Μαρίας Μοντεσσόρι, η οποία έλεγε ότι το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται το παιδί πρέπει να είναι φτιαγμένο στα μέτρα του, για να μπορεί να αποδώσει σε αυτό τα μέγιστα.
Πάνω κρεβάτι-κάτω γραφείοΕξαιρετική ιδέα για μικρά αλλά σχετικά ψηλοτάβανα δωμάτια.
Ένα κρεβάτι… παιδότοποςΠοια παιδιά δεν ενθουσιάζονταν αν έπρεπε να μοιραστούν το συγκεκριμένο κρεβάτι που περιλαμβάνει τσουλήθρα και τοίχο αναρρίχησης.
Μία στέγη πάνω από το κεφάλι τουΗ κατασκευή αυτή που μοιάζει με σπιτάκι μεταμορφώνει και το πιο απλό κρεβάτι. Μάλιστα, μπορείτε να της ενσωματώσετε φώτα και να κρεμάσετε διακοσμητικά.
Μία κουκέτα… βανάκι!Άλλη μία απίθανη κατασκευή, για την οποία βέβαια θα χρειαστείτε μάστορα ταλαντούχο και μερακλή. Αν τον βρείτε, όμως, θα του αξίζει… βραβείο!
Κρεβάτι στο πάτωμα με σκεπήΗ καλύτερη λύση για την ασφαλή μετάβαση του παιδιού από την κούνια σε ένα μεγαλύτερο κρεβάτι είναι αναμφίβολα αυτή.
Υπερυψωμένα κρεβάτια…για άπλετο αποθηκευτικό χώρο ακριβώς από κάτω. Προσέξτε, μάλιστα, ότι επί της ουσίας πρόκειται για στρώματα στο πάτωμα.
Κρεβάτι… δεντρόσπιτοΈνα παραμυθένιο κρεβάτι-σπιτάκι, κάτω από το οποίο δημιουργείται μία ζεστή φωλίτσα για διάβασμα. Εξυπακούεται ότι απαιτείται ψηλοτάβανο δωμάτιο.
Κουκέτα με τεράστια τσουλήθραΚάθε πρωινό ξύπνημα γίνεται… παιχνίδι με αυτό το κρεβάτι!


http://www.mama365.gr/31184/10-fantastikes-idees-gia-paidika-krevatia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...