Κρατήστε πεντακάθαρο το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας με αυτό το κόλπο!Ακόμη κι αν δεν περνάτε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή σας, το πληκτρολόγιο του αποτελεί μία εστία μικροβίων που χρειάζεται συχνό καθάρισμα. Κάποιες φορές η σκόνη και η βρομιά μπορεί να είναι εμφανής ή μπορεί να είναι καλά κρυμμένη.

Για να την αντιμετωπίσετε και να κάνετε το πληκτρολόγιό σας να μοιάζει σαν καινούριο σας έχουμε την ιδανική λύση. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τα πλήκτρα, καθώς αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Συγκεντρώστε τα παρακάτω υλικά και ξεκινήστε την απολύμανση και τον καθαρισμό ενός από τα πιο βρόμικα αντικείμενα που έχετε στο σπίτι σας.


Θα χρειαστείτε:
Μαχαίρι βουτύρου
Ένα μικρό κομμάτι ύφασμα
Οινόπνευμα ή ένα ήπιο καθαριστικό γενικής χρήσης
Διαδικασία: Αρχικά αποσυνδέστε το πληκτρολόγιο από τον υπολογιστή και από το ρεύμα. Σηκώστε το ψηλά και αναποδογυρίστε το για να πέσουν τυχόν σκουπίδια ή υπολείμματα τροφών. Στη συνέχεια τυλίξτε το κομμάτι υφάσματος, όσο πιο σφιχτά γίνεται, γύρω από την λεπίδα του μαχαιριού. Ρίξτε πάνω στο ύφασμα μικρή ποσότητα οινοπνεύματος ή καθαριστικού και με δύναμη τοποθετήστε το μαχαίρι ανάμεσα στις βρόμικες εγκοπές ανάμεσα στα πλήκτρα. Το ότι το μαχαίρι είναι τόσο λεπτό του επιτρέπει να διαπερνά τα πλήκτρα και να καθαρίζει σε βάθος. Ακόμη, το μαχαίρι του βουτύρου είναι άκαμπτο και δεν λυγίζει εύκολα, κάτι το οποίο σας επιτρέπει να τρίβετε και να ξύνετε κάθε επιφάνεια μέχρι να φύγουν οι επίμονοι λεκέδες.
Μετά από περίπου πέντε λεπτά καθαρίσματος, αφαιρέστε το ύφασμα από το μαχαίρι, ξεπλύνετέ το με τρεχούμενο νερό και στραγγίστε το. Βρέξτε το ξανά με οινόπνευμα ή ήπιο καθαριστικό γενικής χρήσης και τυλίξτε το στο μαχαίρι βουτύρου. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι τα πλήκτρα να αποκτήσουν και πάλι το αρχικό τους χρώμα.Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!
Πηγή: spirossoulis.com

Read more: http://www.oparlapipas.gr/2016/11/blog-post_812.html#ixzz4QXgggq7X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...