Κολπακια για αφαίρεση σιλικόνης

Αποτέλεσμα εικόνας για κολπο για αφαιρεση σιλικονης apo to mpanio

Αφαίρεση σιλικόνης με πιστολάκι μαλλιών και μεταλλική ξύστρα

Η διαδικασία,  είναι εύκολη:

Ζεσταίνεις με ζεστό αέρα από πιστολάκι μαλλιών την περιοχή που θέλεις να καθαρίσεις. 40-50 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να μαλακώσουν τη σιλικόνη.
Με μια μεταλλική ξύστρα (όπως αυτή που καθαρίζουμε την κεραμική εστία από τα λίπη), ξύνουμε προσεκτικά τη σιλικόνη και θα δούμε ότι αφαιρείται πολύ εύκολα. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια μεταλλική σπάτουλα, αν και η λεπίδα της ξύστρας είναι ιδανική γι' αυτήν την περίπτωση.

Αφαίρεση σιλικόνης με αλεύρι και νερό

Βρήκαμε επίσης, ότι εάν αναμίξεις αλεύρι με νερό (αναλογίες τέτοιες ώστε να σχηματιστεί μια παχύρευστη πάστα), μπορείς να δημιουργήσεις μια πάστα, με την οποία αν καλύψεις τη σιλικόνη και την αφήσεις να στεγνώσει καλά, τότε με ένα βρεγμένο πανί μπορείς να αφαιρέσεις την πάστα και τη σιλικόνη μαζί. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις κι αυτό!


Αφαίρεση ξεραμένης σιλικόνης με κρεπ σόλα παπουτσιού

Όπως είναι γνωστό η κρεπ σόλα ενός παπουτσιού, έχει ένα ιδιαίτερο ανάγλυφο. Η ιδιομορφία της αυτή, τη βοηθάει για να αφαιρέσει υπολείμματα από ξεραμένη σιλικόνη. Πως; Τρίψτε το λεκέ με τη σόλα και θα τον δείτε να γίνεται κυριολεκτικά "κουβάρι" και να ξεκολλάει από το πλακάκι.

Περισσότερα: http://www.tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/symvoyles-kathariotitas/pws-na-afairesw-kserameni-silikoni-apo-plakakia-dapedou.html#ixzz46kna0e8y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...