Πώς να επιλέξεις μούσι σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου !

Προσπάθησαν να το κάνουν trend και το κατάφεραν.Πέρα απ’ αυτό, όμως, το μούσι ήταν ανέκαθεν μια επιλογή για πολλούς. Φυσικά, τα τελευταία χρόνια σπανίζουν όσοι επιλέγουν τα γένια επειδή έχουν κάποια ατέλεια στο πρόσωπο και αυξάνονται όλοι εκείνοι που καταφεύγουν σε αυτή την επιλογή γιατί θέλουν να αποκτήσει η εμφάνιση τους στιλ και χαρακτήρα.

Έτσι, το μούσι αντιμετωπίζεται σαν πολύτιμο αξεσουάρ. Και όπως ένα αξεσουάρ επιλέγεται βάσει διαφόρων παραγόντων, έτσι και το μούσι προκύπτει από διάφορες εξισώσεις. Για παράδειγμα, από τον ρόλο που παίζει το σχήμα του προσώπου και το μέγεθος της μύτης. Ή το μέγεθος και το σχήμα του πηγουνιού. Το πιο σημαντικό, όμως, απ’ όλα είναι το μέγεθος και το σχήμα του προσώπου. Αυτό, είναι ουσιαστικά που θα σε κατευθύνει στο να δημιουργήσεις εκείνο το μούσι που θα σου ταιριάζει και θα σε αναδεικνύει.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιο μούσι σου ταιριάζει με γνώμονα τη γεωμετρία του προσώπου σου και πως να το πετύχεις!
Τετράγωνο πρόσωπο

Έχεις έντονες γωνίες και το πρόσωπο σου φαίνεται σαν μασίφ υλικό. Χρειάζεσαι κάτι που δίνει έξτρα μήκος χωρίς, όμως, να υπερβάλλει δεξιά και αριστερά γιατί έτσι θα αυξάνεται ο όγκος. Επιλέγεις ένα μούσι πολύ καλά τριμαρισμένο στο πλάι με μια μικρή ένταση στο πηγούνι. Για να το δημιουργήσεις θα αφήσεις τα γένια σου να μεγαλώσουν μερικές μέρες και μετά θα αρχίσεις να έχεις μια στενή σχέση με το Philips Beard Trimmer Series 9000 το οποίο είναι το πρώτο trimmer με οδηγό laser για να μην υπάρχουν περιθώρια λάθους. Το Philips Beard Trimmer Series 9000 είναι αδιάβροχο και έχει δύο όψεις για απόλυτη ακρίβεια. Με το Philips Beard Trimmer Series 9000 θα σινιάρεις τα γένια σου σε 2 λεπτά και θα σου μείνει και χρόνος για να περιποιηθείς ιδιαίτερα το μουστάκι σου που είναι μια περιοχή που δεν συγχωρείς τις τσαπατσουλιές.


Στρογγυλό πρόσωπο

Σε αυτό το πρόσωπο λείπουν οι γωνίες που εντείνουν την αρρενωπότητα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει με ένα τρόπο να δώσεις ένταση στο κάτω μέρος και να περιορίσεις τον όγκο οπουδήποτε αλλού. Ξεκινάς με ένα καλό κούρεμα γιατί και τα μαλλιά παίζουν το ρόλο τους στα γένια και συνεχίζεις με ένα βαθύ, απολαυστικό ξύρισμα στα πλάγια μέρη του προσώπου. Για να ξυριστείς τέλεια και απαλά χρησιμοποιείς την Philips Shaver Series 7000 η οποία χαρακτηρίζεται από το σύστημα GyroFlex που γλιστράει μοναδικά πάνω στις καμπύλες του προσώπου. Στη συνέχεια, κάνεις focus στη περιοχή γύρω από το στόμα όπου εκεί, ουσιαστικά, θα γίνει το παιχνίδι. Εκεί, δεν παίζεις με ξύρισμα αλλά με τριμάρισμα φροντίζοντας τα γένια σου να είναι ημερών. Συμμαχείς, λοιπόν, με το αγαπημένο Philips Beard Trimmer Series 9000 και δημιουργείς ένα γενάκι αξιώσεων που συνοδεύεται από ένα περιποιημένο μουστάκι που, επίσης, δίνει την εντύπωση του χειροτεχνήματος.


Οβάλ πρόσωπο

Το οβάλ πρόσωπο είναι πιο εύκολο στη διαχείριση του. Εδώ, σημασία έχει να αυξήσεις τον όγκο του προσώπου σου στα πλαϊνά μέρη χωρίς να εντείνεις το μήκος στο κάτω μέρος του προσώπου όπου βρίσκεται το πηγούνι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι για μια- δυο εβδομάδες χαλαρώνεις αφήνοντας τα γένια σου να μακρύνουν και μετά επεμβαίνεις με το Philips Beard Trimmer Series 9000 για να δώσεις στα γένια σου ένα όμορφο, πειθαρχημένο σχήμα. Στη συνέχεια τριμάρεις πιο βαθιά τη περιοχή του πηγουνιού προσπαθώντας το αποτέλεσμα να έχει ένα απαλό ντεγκραντάρισμα για να μη δίνεται η εντύπωση ότι έχεις κάνει ατσαλιά.

Μια ακόμα γενική κατεύθυνση που θα σου φάνει χρήσιμη είναι ότι και το πολύ μεγάλο και το πολύ μικρό πρόσωπο, χρειάζονται μικρό μήκος τρίχας. Στη πρώτη περίπτωση, για να μην φαίνεται το πρόσωπο ακόμα μεγαλύτερο και στην δεύτερη, για να μην χάνονται τα χαρακτηριστικά μέσα σε μια πλούσια γενειάδα.
Σημαντικό είναι, επίσης, να σου θυμίσω πως αν επιλέξεις να έχεις μούσι, θα πρέπει να είσαι συνεπής στη περιποίηση του. Το ίδιο συμβαίνει, βέβαια, και στη περίπτωση που θελήσεις να έχεις μακριά μαλλιά.

Οι τρίχες, γενικώς, δεν είναι απλή υπόθεση. Αν δεν τους φερθείς με ευγένεια και σεβασμό, θα σε αδειάσουν στη πρώτη ευκαιρία. Και εσύ θέλεις να είσαι ένας περιποιημένος άντρας. Έτσι δεν είναι;http://www.galsnguys.gr

Σχόλια