ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΣΙΜΟ




Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα

μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού. Ας κάνουμε τη σχάρα αντικολλητική !

Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά είδαμε ότι κυκλοφορεί παντού σαν tip καθαριότητας στο διαδίκτυο, γι′ αυτό και σας το παρουσιάζουμε.
Διαδικασία :

1. Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση

2. Το καρφώνουμε με ένα πιρούνι

3. Τρίβουμε όλη την επιφάνεια της σχάρας με το κρεμμύδι



Καλή επιτυχία !- See more at: http://www.tastv.gr/article/pos-na-kaneis-ti-shara-psisimatos-antikollitiki-prin-apo-kathe-psisimo#sthash.85IfPDtM.dpuf

Σχόλια