ΓΝΏΡΙΖΕΣ!!! Mερικοί απλοί τρόποι για να γίνουμε καλύτεροι...


Γνώριζες ότι η ζήλια προς άλλο πρόσωπο, συμβαίνει όταν πραγματικά το αγαπάς?

Γνώριζες, ότι τα άτομα που δείχνουν να είναι πολύ δυνατά, είναι τα πιο αδύναμα?

Γνώριζες ότι τα άτομα που πάντα υπερασπίζονται τους υπόλοιπους είναι αυτοί που περισσότερο χρειάζονται να τους υπερασπίζονται οι άλλοι?

Γνώριζες ότι οι 3 πιο δύσκολες λέξεις να πει κανείς είναι: Σ' ΑΓΑΠΩ, ΣΥΓΝΩΜΗ και ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ, τα άτομα που τις λένε είναι αυτοί που πραγματικά το χρειάζονται και αισθάνονται, και είναι αυτοί που περισσότερο πρέπει να εκτιμάς, γιατί τις έχουν πει?

Γνώριζες ότι τα άτομα που απασχολούν το χρόνο τους με το να κάνουν παρέα στους υπολοίπους και τους βοηθούν είναι αυτοί που περισσότερο έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου και την παρέα σου?

Γνώριζες ότι τα άτομα που ντύνονται στα κόκκινα είναι τα πιο σίγουρα για τον εαυτό τους?

Γνώριζες ότι τα άτομα που ντύνονται στα κίτρινα, είναι αυτά που απολαμβάνουν την ομορφιά τους?

Γνώριζες ότι τα άτομα που ντύνονται στα μαύρα, είναι αυτοί που θέλουν να περνάνε απαρατήρητοι και χρειάζονται την κατανόηση σου και τη βοήθειά σου?

Γνώριζες ότι όταν βοηθάς κάποιον, σου επιστρέφεται αυτή η βοήθεια διπλή?

Γνώριζες ότι τα άτομα που σε χρειάζονται είναι αυτά που δεν σου το λένε?

Γνώριζες ότι είναι πιο εύκολο να πεις τι αισθάνεσαι αν το γράφεις παρά να του το πεις μπροστά του? Γνώριζες όμως ότι έχει περισσότερη σημασία αν του το πεις μπροστά του?

Γνώριζες ότι έχει μεγαλύτερη αξία, αυτό που σου κοστίζει να το πεις ή να κάνεις, από το να σου κοστίζει κάτι και να δίνεις χρήματα για αυτό?

Γνώριζες ότι αν ζητήσεις κάτι με μεγάλη πίστη, και σε αυτήν την πίστη βλέπεις μόνο την θετική πλευρά, σου γίνεται η χάρη?

Γνώριζες ότι μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, όπως τον έρωτα, το χρήμα, την υγεία, αν το ζητάς με πίστη, και ότι αν πραγματικά το γνώριζες δεν θα αναρωτιόσουν συνέχεια τι θα μπορούσες να έχεις ή είχες κάνεις στην ζωή σου?


Αλλά μη πιστεύεις όλα αυτά που σου λέω μέχρι να το καταλάβεις μόνος σου, αν γνωρίζεις κάποιον που χρειάζεται οτιδήποτε από αυτά που ανέφερα και μπορείς να βοηθήσεις, βοήθα και θα δεις ότι αυτή η βοήθεια θα σου επιστραφεί διπλή ή βοήθα τον ίδιο τον εαυτό σου και θα δεις τα αποτελέσματα.

ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ?
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΩΡΑ, ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!

Κάποια μέρα οι τρελοί θα κινήσουμε τον κόσμο...ή το κάνουμε ήδη?
Αν σε ολόκληρο τον κόσμο υπήρχαν μόνο 24 ώρες ζωής, όλες οι γραμμές τηλεφώνου, τα chat, και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία θα πνίγονταν από άτομα που θα έπαιρναν το ένα το άλλο για να πουν «λυπάμαι που σε έκανα να νιώσεις άσχημα», «Συγχώρεσέ με», «Σ' αγαπώ», «Σε εκτιμώ», «Πρόσεχε», και ακόμα και μερικές φορές «Πάντα σε αγαπούσα αλλά ποτέ δε σου το είπα».
http://kostasedessa.blogspot.gr/2011/02/blog-post_6052.html

Σχόλια