Τρικ & μυστικά κουζίνας







Για να μην ξεραθούν οι σκελίδες σκόρδου,
τοποθετήστε της καθαρισμένες μέσα σε λάδι.

Η μουστάρδα διατηρείται περισσότερο καιρό αν βάλετε στο βαζάκι της μια φέτα λεμονιού.

Για να μη μυρίζει το κοτόπουλο και το κουνέλι, πλύντε τα καλά με ξίδι προτού τα μαγειρέψετε.

http://www.mylady.gr/arthra/2011/06/trik-mustika-gia-moustarda-xudi-/





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Κάνω μόνος/-η μου Αλλαγή Φλοτέρ στο Καζανάκι;

Το φλοτέρ ή αλλιώς ο μηχανισμός πλήρωσης στο καζανάκι είναι υπεύθυνο για το γέμισμα με νερό και τον έλεγχό του. Πιο συγκεκριμένα, έχει τ...