Για να μην απορροφούν πολύ λάδι τα τηγανητά



1) Για να μην απορροφούν πολύ λάδι τα τηγανητά, θα πρέπει το λάδι να είναι στη σωστή θερμοκρασία και κυρίως όχι χαμηλότερη από αυτή που πρέπει.
2) Επίσης είναι πολύ σημαντικό μετά το τηγάνισμα να στραγγίζετε καλά τα τρόφιμα σε απορροφητικό χαρτί, ώστε να φεύγει η περίσσια ποσότητα λαδιού.

Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/05/blog-post_4775.html#ixzz2TTgYXIqy






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μένετε στο 1ο Όροφο; Έτσι θα Προφυλάξετε το Σπίτι σας από τους Κλέφτες!

Υπάρχουν κάποιοι τυπικοί κανόνες για να προστατέψετε το σπίτι σας από κλέφτες. Εμείς αυτή τη φορά δεν θα σας πούμε αυτούς τους τυπικούς κ...