Για να μην απορροφούν πολύ λάδι τα τηγανητά



1) Για να μην απορροφούν πολύ λάδι τα τηγανητά, θα πρέπει το λάδι να είναι στη σωστή θερμοκρασία και κυρίως όχι χαμηλότερη από αυτή που πρέπει.
2) Επίσης είναι πολύ σημαντικό μετά το τηγάνισμα να στραγγίζετε καλά τα τρόφιμα σε απορροφητικό χαρτί, ώστε να φεύγει η περίσσια ποσότητα λαδιού.

Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/05/blog-post_4775.html#ixzz2TTgYXIqy






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δείτε το απίστευτο κόλπο για να μην βουλώνει ποτέ ο Νιπτήρας και ο Νεροχύτης!

Ένα μοναδικό κόλπο υπόσχεται να σας γλιτώσει αρκετά χρήματα κρατώντας… μακριά τους υδραυλικούς.